TEŠKA PROMETNA NESREĆA U frontalnom sudaru na nadvožnjaku kod Cabune poginuo 51-godišnjak

Na Podravskoj magistrali na nadvožnjaku između mjesta Jugovo polje i Cabuna danas oko 15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Kako izvještava policija, smrtno je stradao 51-godišnji vozač osobnog automobila. Do nesreće je došlo kada je 51–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice, gdje je dolaskom na nadvožnjak, iz nepoznatih razloga, skrenuo u suprotnu traku kojom je u tom trenutku iz suprotnog smjera dolazio kamion đakovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 62–godišnji vozač. U tom trenutku došlo je do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona, pri čemu je kamion odgurao automobil te je na njega naletjelo vozilo virovitičkih registarskih oznaka kojim je u pravcu Virovitice upravljao 22–godišnji vozač.

U prometnoj nesreći 51–godišnji vozač je smrtno stradao na mjestu događa, vozač kamiona je zadobio lakše ozljede, dok je 22–godišnji vozač automobila neozlijeđen. Na mjestu prometne nesreće bio je nazočan Općinski državni odvjetnik iz Virovitice, a uz policiju i hitnu, na teren su izašli vatrogasci DVD-a Suhopolje. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content