THE MEN SHOW Pripremite se na smijeh do suza, u Viroviticu ponovno stižu Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Goran Vinčić

Stand up predstava koja je odgovorna za bezbroj upala trbušnih mišića, The Men Show, dolazi u nedjelju, 6. listopada u Kazalište Virovitica. Virovitičkoj publici već dobro poznati komičari Studija smijeha Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Goran Vinčić ovoga puta dolaze u ulogama četvorice mladića, jedan samac, jedan zaručen, jedan svježe oženjen i jedan oženjen sa djetetom, njih četvorica jedva čekaju ovu priliku da i oni napokon dođu do riječi. Od 20 sati pričat će o ženama i životu sa ženama, seksu i manjku seksa te svima ostalim “čarima” muško ženskog suživota. Savršena je ovo predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Kao i uvijek sadržaj je samo za starije od 16 godina.

Ulaznice u prodaji možete pronaći od ponedjeljka, 30. rujna od 12 do 16 sati u Kazalištu Virovitica te sat vremena prije predstave, ako se ne prodaju u pretprodaji. Cijena ulaznice 50 kuna, za studente i umirovljenike 40 kuna. (www.icv.hr, Studio Smijeha)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content