UZBUDLJIV VIKEND PRED ŽUPANIJSKIM PRVOLIGAŠIMA U čačinačkoj “Rupi” Mladost i Bratstvo, u jakom susjedskom derbiju Borova i Rezovac

U nedjelju, 15. rujna igraju se utakmice četvrte prvenstvene etape 1. ŽNL. Ovog vikenda utakmice počinju u 16,30 sati.

Vodeća Mladost u svojoj “Rupi” u Čačincima dočekuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Prošle sezone Bratstvo je pobijedilo u Čačincima, a Mladost u Gornjem Bazju. Kakvi će biti ove jeseni?

Drugoplasirana Mladost iz Miljevaca gostuje na Bereku u Bušetini. Graničar Bušetina pokušat će zaustaviti uspješnu seriju Miljevčana.

U Borovi se igra susjedski derbi između domaće momčadi i Rezovca. Hoće li se domaća pobjeda uklopiti u Mjesno proštenje ili će Rezovčani pokvariti proslavu?

U Koriji gostuje Voćin. Puleni domaćeg trenera Damira Blaževića trebaju pokazati da je Omladinac prošle nedjelje u Rezovcu imao samo “loš” dan.

Mikleuš je favorit u domaćoj utakmici s Podravcem iz Sopja, a slično je i u Zdencima, gdje Sloga ugošćuje Slavoniju iz Sladojevaca. Međutim, oba gosta sigurno ne putuju s bijelom zastavom. Pokušat će pomrsiti račune favoriziranim domaćinima.

U Čađavici Mladost 1930. igra s Dinamom iz Četekovca. Objema momčadima su bodovi nasušno potrebni te se očekuje velika borba.

Gledatelji će sigurno moći vidjeti uzbudljive utakmice i kvalitetan nogomet, a i vremenske prilike bi trebale biti naklonjene nogometašima i njihovim navijačima.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content