Zaposlenici osiguravajuće kuće zasadili stabla i uredili dječje igralište u Ulici Jana Vlašimskog u Virovitici

Uredski posao na jedan dan su zamijenili štihačama, lopatama i grabljama kako bi zajedničkim snagama uredili dječje igralište u Ulici Jana Vlašimskog u Virovitici.

Četrdesetak volontera iz Zagreba, Bjelovara, Ivanić Grada, Križa, Kutine i Daruvara, ujedno zaposlenika osiguravajuće kuće Grawe, došlo je pomoći virovitičkim kolegama. Zajedničkim snagama, u odličnoj atmosferi, uredili su okoliš oko dječjeg igrališta i zasadili četiri sadnice drveća – dva javora i dva kestena.

U Virovitici su ih dočekali zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i Dinko Rujer, viši savjetnik za komunalno gospodarstvo koji su pozdravili ovu njihovu hvalevrijednu akciju. Inače, tri sadnice donacija su osiguravajuće kuće, dok je jednu osigurao Grad Virovitica. Zaposlenici Grawea na ovaj način spajaju ugodno s korisnim te već šest godina pokazuju svoju odgovornost prema prirodi i društvu.

– Ove godine smo u središnjoj Hrvatskoj na pet lokacija, dok u cijeloj Hrvatskoj imamo 15-ak lokacija gdje ljudi odabiru što će raditi. Radi se o čišćenju, sadnji drveća i pošumljavanju – rekao je Antoni Širić, direktor prodaje u Osiguravajućoj kući.

(virovitica.hr, Plava televizija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content