Župan Igor Andrović uputio čestitku ovogodišnjim prvašićima i svim učenicima na području županije povodom početka školske godine

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uputio je čestitku ovogodišnjim prvašićima, ali i svim učenicima na području naše županije.

– Dragi naši prvašići, čestitam vam na početku školske godine, vašoj novoj životnoj epizodi, gdje ćete dobiti potrebna znanja koja će vas voditi kroz život. U školskim klupama upoznat ćete nove prijatelje, nove simpatije i ljubavi. No, iako je torba katkad teška, iako katkad ni zadaća neće biti lagana, ostanite i nadalje djeca. Učite i obrazujte se, ali se ne zaboraviti i igrati. Kroz sve to poštujte starije, roditelje, učitelje. Sretnu i uspješnu školsku godinu želim i ostalim učenicima na području naše županije. Ove godine, dočekuju vas nove škole u Virovitici, Bakiću i Noskovcima, ali i obnovljene škole diljem županije, što je bila naša obveza i dužnost prema vama. Osim toga, osnovnoškolce na klupama dočekuju besplatni udžbenici i radni materijali. Uspješnu i sretnu novu školsku godinu želim i vašim roditeljima i učiteljima, jer svi vi tvorite skladnu simbiozu bez koje nema budućnosti. Pozivam i vozače na pojačani oprez, jer će u prometu sudjelovati veliki broj učenika, posebno“prvašića“, a mnogima od njih to će biti prvo putovanje od kuće do škole. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content