1. ŽNL Mikleuš srušio Slavoniju i nastavio trku za prvo mjesto, čađavačka Mladost do tri boda protiv Bratstva

Nogometaši Mikleuša nastavili su i u šestom kolu 1. županijske nogometne lige svoju seriju pobjeda. Ovog puta bili su bolji od Slavonije iz Sladojevaca na svom igralištu 4:2.

Domaća momčad do pobjede nije došla lako. Gosti su poveli u 24. minuti pogotkom Luke Hodaka. Do odmora domaći igrači su preokrenuli rezultat zgodicima Antonija Kokoške u 35. i Josipa Jančića u 41. minuti. Tek je u posljednjih dvanaest minuta postavljen konačni rezultat. Goroslav Rukavina je u 78. minuti povećao domaću prednost. U posljednjim trenucima utakmice postignuta su još dva pogotka. Prvo je Božo Rivić smanjio na 3:2, a konačnih 4:2 postigao je svojim drugim pogotkom Josip Jančić.

Mikleuš – Slavonija Sladojevci 4:2
Igrač utakmice: Josip Jančić

U Čađavici za prvenstvene bodove borili su se domaća Mladost 1930. i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Gosti su poveli u 17. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Pogodak je postigao Leo Hokman. Rezultat je poravnao Tomislav Ribić u 30. minuti. U nastavku se domaća ekipa razbudila i došla do pobjede zgodicima Marija Kovača u 62. i Roberta Šomođija u 85. minuti. Domaći su proslavili zasluženo osvojene bodove, dok je u gostujućim redovima ostalo žal za izgubljenom utakmicom.

Mladost 1930. Čađavica – Bratstvo Gornje Bazje 3:1
Igrač utakmice: Mario Kovač

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content