Dragovoljci UHBDDR-a VPŽ, 50. samostalnog bataljuna, Vukova iz Taborišta, sudjelovali na 27. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja

Dragovoljci UHBDDR-a, podružnice VPŽ, 50. samostalnog bataljuna Virovitica i Vukova iz Taborišta, tradicionalno su su uz članove obitelji poginulih, nestalih, preminulih i stradalih hrvatskih branitelja, brojne pripadnike Hrvatske vojske, policije i hrvatske branitelje iz cijele Hrvatske, sudjelovali na 27.Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji u Nacionalnom marijanskom svetištu majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici.

50. M BISTRICAZapovjednik 27. hodočašća Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariju Bistricu je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice kontraadmiral Ivo Raffanelli, a hodočašće je organiziralo Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji sa Vojnim ordinarijatom u Republici Hrvatskoj, a Dragovoljci iz VPŽ i članovi njihovih obitelji kao i svake godine na isto su se rado odazvali. (www.icv.hr, jp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content