FOTO “Babinjo” s dva prekrasna pogotka ušutkao gostujuće navijače i vratio Pitomaču na put pobjeda

Nakon tri uzastopna poraza nogometaši Pitomače su pred svojim navijačima došli do pobjede u 9. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Domaći nogometaši su dominirali, ali ni gosti nisu bili bezazleni. U 11. minuti Luka Sabljić napravio je neoprezan prekršaj u kaznenom prostoru. Na sreću domaćih navijača gostujući igrač prepucao je gol. Dvije minute kasnije Zoran Matijaković dovodi goste u prednost. Tek tri minute prije odlaska na odmor izjednačio je Antonio Babec.

IMG 2898

U drugom dijelu gostujući vratar, inače Virovitičanin Leo Kirin bio je na pravoj streljani domaćih napadača. Gruvali su Ivan Begović, Valentino Paradinović, Antonio Babec, Ivan Presečan, ali je hrabri Leo odolijevao njihovim nasrtajima.

Ni gosti nisu bili bezazleni, ali je domaći vratar Hrvoje Zdelar uspješno neutralizirao njihove napade.

Konačno u 69. minuti odličnim udarcem s ruba kaznenog prostora Antonio Babec dovodi Pitomaču u prednost i podiže navijače na noge. Domaću pobjedu pogotkom u 83. minuti potvrdio je Begović.

IMG 3046

– I dalje stvaramo mnoštvo prilika, a samo mali dio uspijevamo realizirati. Ivan Presečan odlično se uklopio u našu momčad. Uvjeren sam da će u idućim utakmicama biti još uspješniji. U idućem kolu ponovno igramo pred svojim navijačima i očekujem naš novi uspjeh – zadovoljan rezultatom bio je trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Tehnika Koprivnica 3:1
Igrač utakmice: Antonio Babec

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”558308″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content