FOTO Miljevačka Mladost prošetala Borovom, Čađavčani razbili Čačinčane, Kokoška “utrpao” Podravcu šest komada

Trener Borove Vladimir Antunović imao je velikih problema prilikom sastavljanja momčadi za utakmicu 10. kola 1. županijske nogometne lige na svom terenu s Mladosti iz Miljevaca.

Na četiri igrača nije mogao računati zbog kazni (trojica crveni i jedan tri žuta kartona), a nekoliko prvotimaca bilo mu je ozlijeđeno. Tako su u klubu mobilizirali sve raspoložive snage. Aktivirani su igrači koji nekoliko mjeseci nisu trenirali i igrali. To se osjetilo na igri. Gosti su iskoristili ponuđeno i došli do tri vrijedna boda.

IMG 9285 Custom e1572335684657

Prvi zgoditak postigao je Dario Pohiba u 30. minuti. Do odlaska na odmor Miljevčani su udvostručili prednost pogotkom Hrvoja Ibričića u 42. minuti. Konačni rezultat postavio je Danijel Podmanicki u 62. minuti igre. Gostujuću momčad predvodio je Alen Keler.

Borova – Mladost Miljevci 0:3
Igrač utakmice: Alen Keler

Prema dosadašnjim rezultatima u susretu dviju Mladosti u Čađavici, gosti iz Čačinaca su bili blagi favoriti, ali su na kraju uvjerljivo poraženi od rastrčanih domaćina, koji su ubitačnim kontranapadima došli do uvjerljive pobjede. U prvom dijelu domaća momčad postigla je dva pogotka. U oba navrata strijelac je bio Mario Kovač. Prvog je postigao u 14. minuti, a drugog u 45. minuti. Stjepan Novoselec povećao je domaću prednost na 3:0. Nadu gostima u preokret potaknuo je Toni Ramić smanjivši rezultat na 3:1. Međutim do kraja domaća Mladost postigla je još dva pogotka. Strijelci su bili Robert Šomođi i Antonio Martinčević.
Iz oba tabora su nam potvrdili da nisu očekivali ovako uvjerljivu pobjedu domaće momčadi.

Mladost 1930. Čađavica – Mladost Čačinci 5:1
Igrač utakmice: Mario Kovač

Najuvjerljiviju pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva 1. županijske nogometne lige ostvario je Dinamo, koji je na svom terenu u Četekovcu svladao Podravac iz Sopja 11:0. Šest pogodaka postigao je najubojitiji domaći igrač Darko Kokoška. Dva puta gostujuću mrežu je pogodio Matej Dorinka, a po jednom su strijelci bili Renato Škulj, Emanuel Kristić i Filip Kujavić. Sa ovakovom efikasnošću momčad Dinama ne bi smjela strahovati za opstanak u ligi.

Dinamo Četekovac – Podravac Sopje 11:0
Igrač utakmice: Darko Kokoška

Jedino u Voćinu gledatelji nisu imali prilike vidjeti zgoditke. Susret između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja završio je rezultatom 0:0. Obje momčadi imale su nekoliko prilika za pogotke, koje nisu iskorištene te su se oba trenera morali pomiriti s podjelom bodova. Tim rezultatom zadovoljniji bi trebao biti gostujući strateg Elvis Vinak, koji zbog kazni i ozljeda nije mogao računati na osam standardnih prvotimaca.

Voćin – Bratstvo Gornje Bazje 0:0
Igrač utakmice: Saša Ivošević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”560153″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content