FOTO Rezovac se sedmicom protiv Podravca popeo na čelnu poziciju 1. ŽNL, Bazijanac upisao prvi seniorski hat-trick

Trener Rezovčana Stipe Rebić upozoravao je da se u utakmicu osmog kola 1. županijske nogometne lige s posljednjeplasiranim Podravcem iz Sopja treba ući ozbiljno. Ta upozorenja očito nisu u potpunosti “dolazila” do igrača.

Na početku utakmice gosti iz Sopja poveli su pogotkom Mihaela Tomaševića u 2. minuti. U samo dvije minute, 15. i 16. domaći nogometaši su preokrenuli rezultat. Prvo je iskusni Vanja Dežmarić poravnao rezultat, a zatim je sve bolji Patrik Bazijanac doveo domaće u prednost. Bazijanac je drugim zgoditkom u 41. minuti postavio konačan rezultat prvog dijela 3:1. Domaći su vodili, “ali to nije bilo to”.

U nastavku je krenuo rezovački uragan. Domaća momčad postigla je još četiri pogotka. Vanja Dežmarić postigao je još dva, a Patrik Bazijanac jednog. Priču je zaključio Dario Kovačević u 81. minuti. Prilika je bilo za još barem toliko pogodaka.

-Ovo je moj prvi seniorski hat-trick – presretan je bio mladi Patrik Bazijanac.

Rezovac je u ovogodišnje natjecanje ušao bez opterećenja rezultatom. Cilj je bio afirmacija mladih igrača. U hodu se momčad pojačala i dobila respektabilnu kvalitetu, koja ju je lansirala na čelnu poziciju lige. Momci su prava klapa predvođeni trenerom Stipom Rebićem i dobrim duhom Antonijom Ilijaševićem. Cijelo mjesto i susjedna naselja dišu za svoje nogometaše. Nitko od njih nije opterećen prvim mjestom, ali su zadovoljni postignutim.

– Nakon početnog šoka uspjeli smo utakmicu usmjeriti u normalni tijek. Poklopili su nam se rezultati, naši suparnici su izgubili. Zadržali smo pobjednički ritam i niz. Odlučujemo sami o svojoj sudbini. Iduće nedjelje očekuje nas zanimljiva utakmica u Gornjem Bazju, gdje će rezultat biti sigurno neizvjestan – zadovoljan je bio trener Stipe Rebić.

Rezovac – Podravac Sopje 7:1
Igrač utakmice: Dario Kovačević

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)