“Gospodarica zla 2 3D”, “Povratak u zemlju zombija” i “Everest: Mladi Jeti” ovog vikenda u kinu PARK

I ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte tri nove filmske projekcije…

Gospodarica zla 2 3D

5.9.2019 16 48 11 Maleficent dva hr
Izvorno ime: Maleficent: Mistress of Evil 3D
Redatelj: Joachim Ronning
Žanr: avanturistički, fantastični
Uloge: Jelena Miholjević, Nika Barišić, Marko Petrić, Frano Mašković, Ksenija Pajić
Trajanje filma: 119 minuta
Godina: 2019.
Država: SAD
Sadržaj filma: U Disneyevoj Gospodarici zla 2, nastavku globalnog hita o priči o Trnoružici iz 2014., Zlurada (Angelina Jolie) i njeno kumče Aurora (Elle Fanning) počinju preispitivati kompleksne odnose unutar obitelji kojih ih vežu. Dok se razvijaju u različitim smjerovima zbog Aurorine nadolazeće svadbe, na svom se putu susreću s neočekivanim saveznicima i novim mračnim silama. Godine su bile blagonaklone prema Zluradoj i Aurori. Njihov odnos, stvoren na temelju slomljenog srca, osvete i na kraju ljubavi, sada je procvao. Unatoč tome, mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Aurorino nadolazeće vjenčanje s princom Phillipom razlog je slavlja u kraljevstvu Ulstead i susjednom Moorsu s kojim se kraljevstvo zbog svadbe povezuje. Kad neočekivani susret donese moćnog novog saveznika, Zlurada i Aurora zauzmu suprotne strane u Velikom ratu zbog čega počinju preispitivati svoju odanost i sposobnost da uopće budu u istoj obitelji.

Povratak u zemlju zombija

5.9.2019 16 21 21 zombieland dva hr
Izvorno ime: Zombieland: Double Tap
Redatelj: Ruben Fleischer
Žanr: akcija, komedija
Uloge: Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Trajanje filma: 2019
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Desetljeće nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovno se udružuju s redateljem Rubenom Fleischerom (Venom) i scenaristima originala Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom (Deadpool) u Povratku u zemlju zombija. U ovom nastavku za kojeg su scenarij napisali Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, koji se proteže kroz humoristični kaos od Bijele kuće i kroz unutrašnjost Amerike, ovih četvero ubojica suočit će se s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.

Everest: Mladi Jeti – sink – 20.10. – 17h

5.9.2019 15 08 33 Abominable hr
Izvorno ime: Abominable
Redatelj: Jill Culton, Todd Wilderman
Žanr: animirani
Uloge: Amanda Prenkaj, Mateo Videk, Adrijan Popović, Jasna Bilušić, Goran Malus,
Trajanje filma: 92 minute
Godina: 2019.
Država: SAD
Sadržaj filma: Kada se tinejdžerka Yi susreće s mladim Jetijem na krovu svoje zgrade u Šangaju, ona i njezini nestašni prijatelji, Jin i Peng upuštaju se u epsku potragu da ponovno ujedinite čarobno stvorenje sa svojom obitelji na najvišoj točki na Zemlji. Ali troje prijatelja morat će ostati jedan korak ispred Burnisha, bogatog čovjeka koji želi uhvatiti Jetija, i zoologa dr. Zare kako bi pomogli Everestu da se vrati kući.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content