Inicijativa 40 dana za život Virovitica organizira predstavljanje knjige “Neplanirano” u virovitičkoj knjižnici

Inicijativa 40 dana za život Virovitica organizira predstavljanje knjige “Neplanirano” 17. listopada od 17 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica. Gosti predavači su Lidija Dugan, regionalna koordinatorica Inicijative 40 dana za život za Slavoniju i prof. Goran Friedrich, vjeroučitelj i otac petero djece.

Kako u osvrtu na knjigu Nakladničke kuće Verbum stoji, ovo je potresna knjiga po kojoj je snimljen istoimeni film. Abby Johnson, bivša ravnateljica klinike u Texasu poznate po pobačajima, što ju je vodila organizacija Planned Parenthood, otkriva sve detalje svoje dramatične životne priče koja će vas držati u napetosti do samoga kraja: osobna previranja, tisuće pobačaja, sudska bitka i na kraju potpuno drugačiji stav.

Abby Johnson bila je u prvim redovima bitke na obje strane, i na pro-choice i na pro-life strani, i stoga donosi jedinstven uvid, unoseći nadu i suosjećanje u temu koja izaziva političke kontroverzije. Stoga ovu knjigu trebaju pročitati svi oni koji se brinu o pravu na izbor i pravu na život, kao i svi oni koji pomažu ženama suočenima s neželjenom trudnoćom.

Jednako tako, Inicijativa će organizirati „Marijansku procesiju za život“ koja će se održati u nedjelju, 20. listopada u 17 sati. Procesija će započeti okupljanjem na mjestu bdijenja ispred Opće bolnice u Virovitici te će se nastaviti prema crkvi svetog Roka.

IMG 605e600af5962e13db1a134069465fc7 V

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content