Jačanje prepoznatljivosti seoskog turizma: Radionica za poljoprivrednike i pružatelje usluga

Udruga ruralnog turizma organizira radionicu „Pričajmo priče u turizmu“ koja će se održati 13. studenog na Seoskom turizmu Zlatni klas Otrovanec od 9:30 do 11:30 sati. Sudjelovanje na radionici otvoreno je za sve pružatelje usluga seoskog turizma (poljoprivredna gospodarstva koja se bave pružanjem usluga) i one poljoprivredne subjekte koji se imaju namjeru baviti ovim posebnim oblikom turizma, kao i predstavnike turističkih zajednica, udruga i medija.

Turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priča. Upravo priče su alat i medij za interpretaciju. Prodaj mi priču, a ne proizvod – to je mantra storytellinga koji je temelj brendiranja današnjih proizvoda i turističkih destinacija. O detaljima, taktikama i vještini storytellinga govorit će se na radionici „Pričajmo priče u turizmu“ koju će voditi Goran Rihelj, stručnjak za razvoj turističkih destincija.

Radionica se organizira u okviru projekta Stručno osposobljavanje u cilju jačanja prepoznatljivosti seoskog turizma kojeg provodi Udruga ruralnog turizma Hrvatske uz djelomičnu financijsku potporu Ministarstva turizma. Nakon radionice organizirat će se i panel diskusija „Dobre prakse i izazovi u promociji seoskog turizma“ na koju su pozvani predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, lokalnih turističkih zajednica i medija. Svoje sudjelovanje najavite do 4. studenog Ani Gašparović, koordinatorici Udruge ruralnog turizma Hrvatske na e-mail [email protected] ili Sanji Stubičar, voditeljici LAG-a VIP na e-mail [email protected] ili broj mobitela 098/990-4201. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content