LIONS CLUB VEREUCHA Humanitarni kviz i Morana Zibar privukli impresivan broj prijavljenih ekipa

U suorganizaciji tima koji stoji iza Pub kviza petkom i Lions Club Vereucha sinoć (petak) je u krcatom Caffe baru „Boom“ održano posebno humanitarno izdanje ovog popularnog virovitičkog kviza.

Iznimno velik broj prijavljenih ekipa, njih čak 20, je osim cilja samog kviza, zasigurno privukla i činjenica da je voditeljica bila Morana Zibar, popularna „lovkinja“ HRT-ova kviza „Potjera“. Zašto ovaj donorski kviz i kako je došlo do suradnje s M. Zibar, objasnila je predsjednica Lions Cluba Vereucha Anica Car Marković.

IMG 9a244dd33c6d5aafdc11b4874d0f8fcb V Custom

– S obzirom da je svjetski Lions Club osnovan zbog pomaganja slijepim i slabovidnim osobama, a listopad je mjesec bijelog štapa, odnosno slijepih i slabovidnih osoba, mi ga svake godine obilježavamo na neki način. Ove godine smo se odlučili na kviz putem kojeg bi skupljali donacije za našu Udrugu slijepih i slabovidnih osoba Virovitičko-podravske županije kako bi pomogli njihovim potrebitima. Ideja je došla tijekom gledanja televizije, Morana se „stvorila“ u kadru i ja sam joj se javila – kroz smijeh kaže Anica Car Marković te nadodaje kako je lovkinja bila logičan i očit izbor i odlično se uklopila u ovu hvalevrijednu inicijativu ženskog kluba.

Da će se Virovitičani uvijek rado odazvati na humanitarne akcije začinjene kvalitetnim sadržajem govori i činjenica da se za sudjelovanje u kvizu tražila stolica više. Kroz tri kruga pitanja, kvizaši su uživali u zabavnoj i edukativnoj večeri ali i sama Morana Zibar, koja je bila oduševljena publikom i atmosferom.

Donacije skupljene tijekom ovog uzbudljivog događaja će biti uručene predstavnicima Udruge slijepih i slabovidnih osoba Virovitičko-podravske županije 24. listopada u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”558151″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content