“MARTINJE V KLADARSKEM BREGU” Dođite i ove godine na “Martinjske hodancije” i uživajte u vrhunskoj kapljici uz Podravske mužikaše

I ove godine povodom vinskog blagdana “Martinja”, u organizaciji Općine Pitomača, Turističke zajednice općine Pitomača i tvrtke Draft d.o.o. bit će održana manifestacija “Martinje v Kladarskem bregu”.

Program započinje u subotu, 9. studenoga u 9 sati “Martinjskim hodancijama”. Tvrtka Draft d.o.o. putem svoje turističke agencije za sve ljubitelje prirode, rekreativce i štovatelje vinske kapljice organizira, kao i svake godine, hodačku turu po pitoresknim obroncima Bilogore povodom dana sv. Martina.

-Svim posjetiteljima pružit ćemo bogat enogastronomski doživljaj upotpunjen hodancijom po podravskim vinskim stazama. Polazišna točka izleta je naselje Vukosavljevica, smješteno u općini Špišić Bukovica, preko kojeg stižemo do područja općine Pitomača, odnosno naselja Turnašice i tri vinska brega, Otrovanjskog, Kladarskog i Aršanjskog, koji će svojim šarmom i legendama svim hodačima pružiti nezaboravno iskustvo autentičnosti lokaliteta te upoznavanje s tradicionalnim običajima povezanima s pretvaranjem mošta u vino – poručili su iz tvrtke Draft d.o.o.

Cijena izleta iznosi 180 kuna i uključuje sljedeće:

– promotivnu čašu/suvenir za konzumaciju tijekom trajanja izleta

– stručnog pratitelja tijekom trajanja izleta

– degustacije u vinariji Podrum Vineda d.o.o. i vinotočju “Vila Ančica” (nekoliko vrsta vina, lokalni poljoprivredni proizvodi)

– stručno vodstvo u naselju Turnašici (posjeta crkvi, župnom dvoru, vinskom podrumu)

– konzumacija hrane i pića na Kladarskom bregu

– organizirani prijevoz do mjesta početka hodancije.

Program se nastavlja u 13 sati svetom misom kod kapele sv. Martina na Kladarskem bregu. U 14 sati na rasporedu je ceremonija krštenja mošta, dok je u 15 sati na rasporedu završna točka programa, a to je zakuska uz degustaciju vina i Podravske mužikaše koja će trajati do dugo u noć. Dođite i ove godine na “Martinje v Kladarskem bregu” i uživajte u druženju i vrhunskoj kapljici. Rezervaciju izleta možete izvršiti uplatom do četvrtka, 31. listopada.

Ostale informacije saznajte ovdje.

(www.icv.hr, Općina Pitomača)

martinje v kladarskem bregu 2019 e1571401453330 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content