NEVIĐENI MOTO SPEKTAKL 12. Državno prvenstvo motokultivatora 6. listopada u Orahovici

Red vitezova Ružice grada i MX team Orahovica organiziraju do sada neviđeni moto spektakl, 12. Državno prvenstvo motokultivatora koje će se održati u nedjelju, 6. listopada 2019. s početkom u 13 sati na motocross stazi u Orahovici.

Motokultivatori, quadovi, motori i off road mašine i njihovi vozači pokazat će najbolje od sebe.

– Sve ove godine radili smo ovu utrku isključivo za zabavu publike i baš zbog njih smo odlučili učiniti nešto posebno. Ova utrka će biti doista neviđena, pripremamo nešto posebno i jedinstveno. Budući da smo mi povijesna udruga i sve što radimo je u cilju očuvanja povijesti našeg grada, tako će i ova utrka biti protkana povijesnim činjenicama, događanjima i svime što Orahovicu povijesno čini bogatom i velikom.

Pozivam sve ljubitelje moto sportova, adrenalina, dobre zabave i, naravno, povijesti da nam se pridruže i uživaju. Naravno, najvažnija je informacija da smo ove godine promijenili i lokaciju, da bude još zanimljivije.  Ovogodišnja utrka će biti održana na motocross stazi “Orahovica”, koja se nalazi na lokaciji u industrijskoj zoni, prije pogona tvrtke Keramika Modus, odmah do bivšeg pogona nekadašnje tvrtke Voće – kaže predsjednik Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić-Crni.

0900motokultivatori 6Posebnu ulogu u ovoj odličnoj priči imat će novoosnovani MX Team klub Orahovica.

– Naš klub vodit će dio natjecanja motora, quadova i off roda. Bit tako održane motocross utrke klase MX50 i MX65ccm za djecu do 9 godina, zatim MX85 za djecu do 13 godina i, naravno, vožnja seniora MX250. Također će biti i utrka quadova i offroad vozila, uglavnom bit će iznimno zabavno i atraktivno – kaže Damir Hornung iz MX Teama Orahovica. Već sada je najavljen veliki broj sudionika u svim utrkama i zajamčen je uistinu veliki sportsko-povijesni spektakl jedinstven u Hrvatskoj. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content