Ostvarite sufinanciranje za energetsku obnovu višestambenih zgrada: Uskoro se raspisuje javni poziv

Jučer su u gradskoj vijećnici energetski stručnjaci Regionalne energetske agencije Sjever Denis Premec i Damir Mandić održali prezentaciju u vezi najave javnog poziva za ostvarivanje bespovratnih sredstava za energetsku obnovu višestambenih zgrada. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici suvlasnika i upravitelja zgrada s područja Grada Virovitice.

U namjeri da svi zainteresirani spremni dočekaju objavu javnog poziva, predstavnici REA-e Sjever upoznali su prisutne s uvjetima koje zgrada mora zadovoljavati da bi se prijavila, opravdanim troškovima ulaganja, potrebnom dokumentacijom i aktivnostima koje već sada treba pokrenuti da bi se stiglo kvalitetno prijaviti na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji se predviđa za početak 2020. godine.

Prisutni su velikim brojem pitanja pokazali interes za buduću prijavu, a predstavnici REA-e Sjever svima su ponudili besplatnu pomoć i podršku u svim potrebnim koracima.

Zainteresirani građani mogu se javiti na broj 048/289-240, na adresu e-pošte [email protected] ili direktno na adresu M. Krleže 81 (gradski bazeni Cerine, 48000 Koprivnica). Također, građani se za informacije mogu javiti i u Grad Viroviticu, Trg kralja Zvonimira 1, gdje će ih djelatnici povezati sa stručnjacima iz REA-e Sjever. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content