POUZDANO, BRZO I POVOLJNO! Autoprijevoz Horvat uz vučnu službu i pomoć na cesti nudi tokarenje diskova, auto i vulkanizerski servis te prodaju rabljenih autodijelova

Jedna od glavnih karakteristika koju vozači traže od automobila je pouzdanost. Ukratko, pouzdanost je ona predivna kvaliteta vozila koja se kolokvijalno opisuje sljedećim riječima: “Nije me nikad ostavio na cesti”, odnosno pouzdani automobili su oni koji uz redovito održavanje nemaju nepredviđenih kvarova, naročito ne velikih, skupih i onih koji vas prisile da stanete i pričekate “šlep-službu”.

IMG 1889

Ipak, takve se situacije ponekad događaju. Dogodi li se to na cesti i to na putu, nije nimalo ugodno, znaju svi koji su probali, a posebno ako ste ikad zapeli dok je noć i kiša, onda znate koliko je bitno da vam pomoć na cesti stigne što prije i što efikasnije. Rješenje za takve probleme ima Zvonko Horvat, vlasnik tvrtke AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o. iz virovitičkog prigradskog naselja Podgorje.

IMG 1847

Osim usluge vučne službe tu je i pomoć na cesti. Usluga pokriva vuču, istakanje krivo natočenog goriva, dolijevanje goriva (ako ste bez njega ostali), zamjenu kotača i guma, zamjenu ili punjenje osigurača i akumulatora, zamjenu svjećica i ostalih lako zamjenjivih dijelova na vozilu te nekoliko drugih pogodnosti koje vam pomažu u svim neugodnim situacijama u kojima se možete naći na cesti. Radno vrijeme vučne službe je 0-24.

IMG 1789

Uz vučnu službu i pomoć na cesti, AUTOPRIJEVOZ HORVAT u svojoj ponudi ima širok asortiman. U svojoj radionici u Podgorju nudi prije svega stručan autoservis, vulkanizerski servis, prodaju novih i rabljenih guma te prodaju rabljenih autodijelova.

Hladniji jesenski dani podsjetili su vozače da je došlo vrijeme za zimske gume na vozilima. Gume su jedan od najvažnijih dijelova vozila, a kako posreduju između automobila i ceste presudne su za sigurnost. Dobro je da u svakom razdoblju godine vozilo ima odgovarajuće gume jer već pri temperaturi nižoj od 7°C ljetne gume gube elastičnost, kao i svojstva prianjanja na podlogu koju imaju u uvjetima za koja su predviđena. Malo više od mjesec dana ostalo je do stupanja zakonske obaveze korištenja zimske opreme, stoga požurite i zamijenite set ljetnih za zimske gume. Zahvaljujući stručnosti vulkanizera u AUTODIJELOVIMA HORVAT promjena guma ne traje dugo.

IMG 1812

Izmjena disk pločica jedan je od češćih zahvata na autu, jer je njihovo trošenje nužnost, a samo jedna u nizu usluga koju Zvonko Horvat nudi u svom autoservisu je i tokarenje diskova na posebnom tokarskom stroju.

Dođite u Podgorje, u AUTOPRIJEVOZ HORVAT, gdje vas na jednom mjestu čeka pouzdana, brza i profesionalna usluga te povoljne cijene autodijelova. Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako to izgleda u praksi.

AUTOPRIJEVOZ HORVAT j.d.o.o.
Podgorje, sv. Petra i Pavla 12
Virovitica

Vučna služba i pomoć na cesti 0-24
Radno vrijeme
ponedjeljak – petak 08-17 sati
subota 08-13 sati

Broj mobitela: 099/ 703 3232

(promo)

[g-gallery gid=”556423″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content