U Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici predstavljena knjiga svjedočenja Abby Johnson “Neplanirano” 

Knjiga pod nazivom “Neplanirano”, koja donosi potresnu životnu ispovijest bivše ravnateljice Klinike za planirano roditeljstvo, poznate po pobačajima do gorljive zagovornice prava nerođenih, Abby Johnson, predstavljena je u četvrtak, 17. listopada u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici. Organizator ovog događaja bila je Inicijativa 40 dana za život Virovitica, a gosti predavači bili su Lidija Dugan, regionalna koordinatorica Inicijative 40 dana za život za Slavoniju i prof. Goran Friedrich, vjeroučitelj i otac petero djece.

Kako je na ovom predstavljanju knjige rečeno, Abby Johnson, bivša je ravnateljica klinike u Texasu poznate po pobačajima, što ju je vodila organizacija Planned Parenthood, te otkriva sve detalje svoje dramatične životne priče koja sadrži osobna previranja, pobačaje, sudske bitke i na kraju potpuno drugačiji stav.

Abby Johnson bila je u prvim redovima bitke na obje strane, i na pro-choice i na pro-life strani, i stoga donosi jedinstven uvid, unoseći nadu i suosjećanje u temu koja izaziva političke kontroverzije. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”557717″]

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content