U Katoličkoj osnovnoj školi Virovitica svečanom priredbom obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

foto: Katolička osnovna škola Virovitica

Svečana, prva priredba prvašića za roditelje povodom obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje održana je i u Katoličkoj osnovnoj školi Virovitica.

Pod vodstvom učiteljica Anić, Brodjanac, Šimić i Jezerčić učenici su izveli prigodan svečani program i prvi put se predstavili svojim roditeljima, djedovima i bakama. Bilo je tu pjesama, recitacija, plesova i igrokaza koje su svi s voljom i veseljem uvježbali u ovih nekoliko tjedana od početka školske godine. Svi su se sudionici programa svojim radom i zalaganjem trudili da budu što uspješniji.

foto: Katolička osnovna škola Virovitica

-Nadamo se da se roditeljima svidjela predstava jer smo na kraju nagrađeni velikim pljeskom, a ravnatelj Mario Večerić na kraju programa čestitao je učenicima, učiteljicama, ali i roditeljima te osvijestio potrebu zahvaljivanja Bogu na djeci koju imaju i naglasio važnost ulaganja ljubavi u posao koji radimo. Zatim je uslijedio blagoslov hrane koju su pripremali roditelji i zajedničko druženje učenika, roditelja i učiteljica. Na taj smo način zahvalili Bogu za sve plodove, radosti, uspjehe i darove kojima smo bili podareni – poručili su iz Katolične osnovne škole Virovitica.

(Katolička osnovna škola Virovitica)