U povodu Dječjeg tjedna učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju posjetili Grad Viroviticu

Povodom Dječjeg tjedna, tradicionalne godišnje akcije i aktivnosti posvećene djeci koja se obilježava od 7. do 13. listopada, učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u pratnji svojih nastavnika i Društva “Naša djeca” Virovitica posjetili su Gradsku upravu. Djecu svih uzrasta toplo su dočekali i srdačno ugostili zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

IMG 8201 Custom

Za zamjenicu gradonačelnika i pročelnika učenici su izveli recitaciju i otpjevali pjesmu te se oduševljeno pohvalili koliko uživaju u prostorijama svoje nove škole.

– Učenici COOR-a nam dolaze svake godine i jedan dan tijekom Dječjeg tjedna imaju prijem u Uredu gradonačelnika. Svake godine nam prirede neko novo iznenađenje, neku kratku priredbu. Drago nam je da su nam došli danas, upravo na prvi dan kada su uselili u svoje nove prostore i da su odvojili malo vremena za nas. Na taj način smo obilježili njihov tjedan i skrenuli pozornost na njih – rekla je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac kojoj su učenici uručili slikovnicu koju su sami izradili. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”555989″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content