U Višnjici povodom Dana učitelja održan Prvi bal učitelja Virovitičko-podravske županije

Jučer (ponedjeljak) u svečanoj dvorani u restoranu Višnjica održan je Prvi bal učitelja Virovitičko-podravske županije. Na balu povodom proslave Svjetskog dana učitelja, okupilo se stotinjak učitelja i ravnatelja osnovnih i srednjih škola.

Na samom početku večeri uvodni govor održala je Maja Škraba, ravnateljica OŠ I.B. Mažuranić iz Orahovice koja je sve prisutne podsjetila kako je učiteljsko zanimanje plemenito zvanje i da je njihova uloga u društvu neprocjenjiva. Nazočne je zatim pozdravio zamjenik župana virovitičko-podravskog Marijo Klement te podjelom ruža učiteljicama i ravnateljicama zaželio sretan Dan učitelja koji se svake godine slavi 5. listopada.

20191007 192013

Osmjesi na licima vrijednih učiteljica bili su znak zahvale. Nakon ukusne večere putem igre tombola dodjeljivale su se vrijedne nagrade koje su ravnatelji prikupili od velikodušnih sponzora. Za zabavni dio programa pobrinuo se Matija Rister i njegova ekipa. Prema riječima učitelja i učiteljica, kućama su svi otišli prepuni dojmova i zadovoljstva i sa željom da se ovakva druženja učitelja češće organiziraju, a posebnu zahvalu uputili su Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću koji su omogućili prijevoz za sve učitelje i razveselili učiteljice ružama.

Zaslužne za organizaciju ove večeri su Ines Gužvić, ravnateljica OŠ Voćin, Maja Škraba, ravnateljica OŠ I.B.Mažuranić iz Orahovice i Kristina Krmpotić, ravnateljica OŠ A.G. Matoša iz Čačinaca. (www.icv.hr, K. D. Krmpotić)

[g-gallery gid=”555836″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content