Veterani Standarda iz Nove Šarovke sudjelovali na 20. Prvenstvu veterana HNS-a u Poreču

Veterani Standarda iz Nove Šarovke proteklog su vikenda sudjelovali na 20. Prvenstvu veterana HNS-a u Poreču.

Na prvenstvu je sudjelovalo 26 ekipa, svrstanih u šest grupa po tri ekipe i četiri grupe po dvije ekipe. Veterani Standarda, koji su na prvenstvo otišli kao drugoplasirana ekipa županijske veteranske nogometne lige Virovitičko-podravske županije, pošto prvoplasirani Mikleuš nije izrazio želju za nastupom, svrstani su u grupu zajedno sa Sigetom i ekipom iz Viškova.

Protiv jakog Sigeta, za koji igraju nekadašnji igrači renomiranih hrvatskih prvoligaša, Standard je izgubio s 4:0, a sa Viškovom su odigrali neriješeno 3:3, što nije bilo dovoljno da se plasiraju u drugi krug natjecanja jer je Viškovo pobijedilo Siget sa 1:0, tako da su Novošarovčani završili na trećem mjestu grupe. No, i pored toga, ovo je natjecanje za igrače Standarda bilo jedno iskustvo koje će im ostati u sjećanju, ne samo što se tiče igre, već i po stjecanju novih prijateljstava i druženju kroz tri dana boravka u Poreču.

71235549 2397215380375442 269330634558668800 n Custom e1570002081342
foto: Ž. Janečić

– Rezultat koji smo ostvarili na ovom natjecanju nije loš, s obzirom da je tu bilo puno bivših profesionalnih igrača. Iz naše županije na prvenstvu su se natjecali i veterani Papuka iz Orahovice, koji su tamo došli s pozivnicom, ali ni oni nisu prošli u drugi krug natjecanja. Iz kluba nas je u Poreču bilo osamnaest, a od njih bi izdvojio vođu naše ekipe i strijelca jednog gola Marijana Makara te također strijelce, Petraka i Vujića – ispričao nam je predsjednik Standarda Željko Janečić.

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content