1. ŽNL Omladinac protutnjao kroz Čađavicu, Mikleuš deklasirao Borovu postigavši čak deset komada

Omladinac iz Korije u 13. kolu 1. županijske nogometne lige nastavio je s kontinuitetom dobrih igara i rezultata. Na gostovanju kod Mladosti 1930. u Čađavici došao je do uvjerljive pobjede 5:1.

Već nakon šest minuta gosti iz Korije su imali prednost 2:0 zgodicima Vedrana Grubića iz igre i Tomislava Škvarića iz kaznenog udarca. Dvije minute prije odlaska na odmor na 3:0 povećao je Filip Jeličić. U prvim minutama nastavka Danko Šimunić smanjuje na 3:1. Do kraja su gosti postigli još dva zgoditka. Mrežu su po drugi puta pogodili Filip Jeličić i Tomislav Škvarić.

Mladost 1930. Čađavica – Omladinac Korija 1:5
Igrač utakmice: Tomislav Škvarić

Mikleuš je na svom terenu bio izuzetno efikasan u susretu s Borovom. Domaća momčad je pobijedila rezultatom 10:2. U prvom dijelu utakmice domaća momčad je došla do prednosti 2:1. U nastavku igrači Mikleuša su iskoristili nesuglasice između gostujućih nogometaša i na kraju pobijedili 10:2. Tri pogotka za Mikleuš postigao je iskusni Antun Dunković. Dva puta mrežu su pogodili Ivo Dujmić i Josip Jančić, dok su po jedan zgoditak postigli Hrvoje Kraljik, Josip Pejić i Antonijo Kokoška. Strijelci za goste bili su Dominik Kralj i Tomislav Holec.

Mikleuš – Borova 10:2
Igrač utakmice: Antun Dunković

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content