1. ŽNL U Zdencima svi golovi s bijele točke, prvi ovosezonski bod Podravca nakon golijade u Sladojevcima

U posljednjem jesenskom 13. kolu u Zdencima snage su odmjerili domaća Sloga i Voćin. U zanimljivoj utakmici po prohladnom vremenu domaća momčad je došla do minimalne pobjede 2:1. Interesantno je da su zgodici postignuti iz kaznenih udaraca. Gosti iz Voćina su poveli pogotkom Gabrijela Jakovića u sedmoj minuti. Poravnao je Mario Duspara u 31. minuti. Isti igrač donio je pobjedu domaćoj momčadi u 81. minuti.

Sloga Zdenci – Voćin 2:1
Igrač utakmice: Mario Duspara

Podravac iz Sopja u posljednjih nekoliko kola bio je blizu osvajanja prvih ovosezonskih bodova. U tome su uspjeli tek u posljednjem jesenskom kolu na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima. U četvrtoj minuti gosti su ostali s igračem manje jer je isključen Mateo Varga. Tri minute kasnije Mario Matić doveo je goste u prednost. S dva pogotka Matea Jerešića i jednim Mihaela Novakovića domaći su preokrenuli rezultat na 3:1. Do odlaska na odmor svaka momčad postigla je još po jedan pogodak, za goste je strijelac bio Mihael Tomašević, a za domaću momčad mrežu je pogodio Igor Dunković.

U posljednjoj minuti prvog dijela crveni karton je zaradio domaći igrač Alen Hodak. Tako su u drugi dio momčadi ušle brojčano izjednačene. S dva zgoditka gostujući napadač Mihael Tomašević je uspio izjednačiti na 4:4, što je značilo osvajanje prvog prvenstvenog boda za momčad iz Sopja.

Slavonija Sladojevci – Podravac Sopje 4:4
Igrač utakmice: Mihael Tomašević

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content