23 KOŠA TEA LORENZA RADOVIĆA Selekcija M-13 VIRKA Virovitice slomila Podravac i nastavila pobjednički niz

Košarkaši VIRKE iz Virovitice u nedjelju, 17. studenoga odigrali su utakmicu četvrtog kola lige dječaka M-13 i nastavili svoj pobjednički niz.

U sportskoj dvorani Osnovne škole u Virju odigran je susret između domaćina Podravca i VIRKE iz Virovitice. Susret je završio pobjedom virovitičkih košarkaša 53:46.

-Naši malci su u Virje otputovali bez dvojice standardnih igrača Arijana Kečkiša i Dine Zubića te Petra Špegelja, koji zbog bolesti nisu mogli pomoći svojoj ekipi. Pa kako se kaže, koga nema bez njega se mora i može, tako su se i naši malci ponašali na terenu. Agresivnom obranom i kontrama naši malci odrađivali su sve zadatke koje im je trener zadao – rekli su iz VIRKA Virovitice.

Treba ponovno istaknuti sjajnog Nikolu Krstanovića koji je dominirao pod obručima zabivši 20 koševa i Tea Lorenza Radovića koji je bio nezaustavljiv za obranu domaćina zabivši 23 koša. Odličan posao obavio je Gabriel Kečkiš koji je agresivnom obranom po cijelom terenu izludio njihovog najboljeg igrača. Kapetan Antonio Tutić odlično je proigravao svoje suigrače, dok je Emanuel Vidović držao kontrolu pod obručem. Iako se ovaj puta nisu upisali u listu strijelaca, Josip Šiško, Marko Teskera i najmlađi Gabriel Denić, Luka Farkaš, Marko Krznarić i Karlo Farkaš donijeli su velik doprinos pobjedi te pokazali treneru da se na njih ozbiljno može računati.

Ovom pobjedom virovitički košarkaši zasjeli su na drugo mjesto na tablici te s nestrpljenjem očekuju derbi protiv prve momčadi na tablici – križevačkog Radnika, koja se igra sljedeći vikend u Virovitici.

Za KK VIRKU su nastupili i postigli koševe: Luka Farkaš, Gabriel Kečkiš, Gabriel Denić, Karlo Farkaš, Antonio Tutić (cap) 7, Marko Krznarić, Emanuel Vidović 3, Josip Šiško, Teo Lorenzo Radović 23, Marko Teskera, Nikola Krstanović 20. Trener: Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content