“DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE” Tenisači iz Zagreba došli u Viroviticu trenirati na terenima hale Viroexpo

Dani otvorenih vrata Viroexpa (traju do nedjelje 1. prosinca), na kojima su sportašima i rekreativcima predstavljeni sportski tereni u ovoj hali, koja je izgrađena sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, a u sklopu Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, bili su pun pogodak.

Do kasnih večernjih sati, sportski tereni, koji su postavljeni sredstvima Virovitičko-podravske županije su puni, onih koji su došli vidjeti i oprobati sportsku podlogu u hali Viroexpa. No, kako se dobar glas daleko čuje, tako su i tenisači Hrvatskog teniskog saveza potegnuli iz Zagreba u Viroviticu, kako bi probali “što to Virovitica nudi”.

IMG 4298

– U posjetu su nam došla šestorica tenisača juniora, uz izvršnog direktora Hrvatskog teniskog saveza Vlatka Jovanoskog. Zanima ih kakva je podloga i kakvi su uvjeti za igru u Virovitici. A oni su odlični, pa mi u budućnosti želimo organizirati službene HTS turnire u mlađim dobnim kategorijama, od 12 do 16 godina. Osim toga, planiramo organizirati i dvoransko prvenstvo Hrvatske u nekoj od mlađih dobnih kategorija – naglasio je Dražen Lovreković, trener u virovitičkom Teniskom klubu Didon.

(www.vpz.hr)

[g-gallery gid=”565557″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content