JOŠ BOLJI UVJETI ZA RAD ŠKOLE NOGOMETA Zasjali reflektori na Školskom vrtu u Gornjem Bazju, zadovoljavaju UEFA standard 3

Ljetos je s radom počela Škola nogometa općine Lukač. Sustavan rad i kvalitetni treneri privukli su preko osamdeset mladih nogometašica i nogometaša. S njima trenutno rade Robert Špiranec, Zlatko Vuković, Saša Topić i Željko Živković.

Podijeljeni su zasad u četiri uzrasne kategorije: U-9, U-11, U-13 i U-15, koje se od jeseni natječu u kvalitetnim ligama nogometne regije Sjever pod imenom Bratstvo Gornje Bazje.

Od početka iduće godine u planu je pokretanje vrtičke skupine budućih nogometaša. Općina Lukač konstantno radi na poboljšanju uvjeta za mlade igrače. Nakon nabavke opreme za trening i kompleta opreme za sve igrače, prije nekoliko dana zasjali su novopostavljeni reflektori, koji zadovoljavaju UEFA standard 3, što znači da se na tako osvjetljenom terenu mogu igrati službene utakmice amaterskih prvenstava.

Uz glavni teren uskoro će u pogonu biti i novi pomoćni teren dimenzija 60 x 40 metara, koji je također pokriven rasvjetom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”564364″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content