KINO SLATINA Na velikom platnu čekaju vas “Snježno kraljevstvo 2”, “Last Christmas” i “Jexi”

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2 – SINK
-animirani

srijeda, 20.11 u 18:00 PRETPREMIJERA
četvrtak, 21.11. u 18:00 PREMIJERA
petak, 22.11. u 18:00
subota, 23.11. u 18:00
nedjelja, 24.11. u 18:00

Zašto I kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne.

Cijena ulaznice: 20 kuna (20.11. iznosi 25 kuna)

LAST CHRISTMAS
-romantična komedija

srijeda, 20.11 u 20:00
četvrtak, 21.11. u 20:00

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Cijena ulaznice: 25 kuna

JEXI
-komedija

petak, 22.11. u 20:00
subota, 23.11. u 20:00
nedjelja, 24.11. u 20:00

Priča prati Phila koji ima ozbiljan problem s ovisnošću – naime, ovisan je o svom pametnom telefonu. Phil nema prijatelja, a nema ni curu, ali će mu se Facebook status vrlo brzo promijeniti kada je primoran svoj stari telefon zamijeniti novim modelom, koji ima neočekivane “napredne” funkcije… Jexi, nova digitalna asistentica, ubrzo postaje njegov Life coach i brine se za sva područja Philovog života… baš sva.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content