KINO SLATINA Na velikom platnu čekaju vas “Snježno kraljevstvo 2”, “Last Christmas” i “Nož u leđa”

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

SNJEŽNO KRALJEVSTVO 2 – SINK
-animirani

srijeda, 27.11 u 18:00
četvrtak, 28.11. u 18:00
petak, 29.11. u 18:00
subota, 30.11. u 18:00
nedjelja, 01.12. u 18:00

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne.

Cijena ulaznice: 20 kuna

LAST CHRISTMAS
-romantična komedija

srijeda, 27.11 u 20:00
četvrtak, 28.11. u 20:00

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvi puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Cijena ulaznice: 25 kuna

NOŽ U LEĐA
krimi-drama, misterija

petak, 29.11. u 20:00
subota, 30.11. u 20:00
nedjelja, 01.12. u 20:00

Radnja filma Nož u leđa vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Thrombeyja (Chistophera Plummera), glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva (Daniel Craig i Lakeith Stanfield) kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne. Svaki član obitelji postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tijekom filma.

Sam redatelj Johnson usporedio je ovaj film s misterioznim filmovima Agathe Christie, dodajući da film ima “Hitchcockov zaplet”.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content