Mlada virovitička autorica Marta Stanić predstavila svoj treći roman “Moje prekrasno čudovište”

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica jučer (petak) održano je predstavljanje nove knjige mlade virovitičke autorice Marte Stanić. Nakon „Djeca iznad zakona“ i „Djeca iznad zakona, Ponovno na okupu“, treći roman pod nazivom „Moje prekrasno čudovište“ dočekao je svoje izdanje i našao put prema svojim čitateljima.

Ravnateljica Gradske knjižnice Višnja Romaj pozdravila je okupljene te istaknula kako joj je drago da je nakon kratke pauze ova mlada studentica geodezije ipak odlučila napisati i izdati još jedan roman. Potom je riječ prepustila Danijelu Pavloviću, studentu kroatistike i jugoslavistike koji je vodio književni panel te kroz razgovor posjetiteljima pobliže približio roman i njegovu autoricu.

IMG 1932 Custom

Marta Stanić, koja piše pod pseudonimom Kiki Rain, tako je otkrila kako voli oba žanra u kojima piše, fantasy i znanstvenu fantastiku, jer autor sam određuje svoje granice bez da mora poštovati one određene stvarnim i realnim svijetom te da ime romana simbolizira kako osoba može biti i prekrasna i čudovište u isto vrijeme, dvije oprečne stvari, u stvari kompleksna.

IMG 1931 Custom

– Pisati ovaj roman je možda bilo malo lakše nego prva dva romana zato što sam već bila u tome i već sam otprilike znala koliko mi truda i strpljenja treba s tim. Pišem jer to volim i uživam u tome tako da mi nije viša toliko teško, volim biti u tome – rekla je M. Stanić te otkrila kako i što se tiče ovog romana ima prostora za pisanje nastavka te da je ta opcija otvorena. (www.icv.hr, ea)

IMG 1930 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content