Na 19. sjednici Općinskog vijeća Općine Pitomača, za novu ravnateljicu Knjižnice i čitaonice Pitomača imenovana Danijela Rešetar

U četvrtak, 21. studenoga održana je 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača, sazvana prvenstveno zbog reguliranja pitanja vezanih uz Knjižnicu i čitaonicu Pitomača.

Naime, postojećoj vršiteljici dužnosti ravnatelja krajem studenoga ističe mandat, a kako se na ponovljeni natječaj za imenovanje ravnatelja nije javio nitko, općinski su vijećnici za novog vršitelja dužnosti imenovali Danijelu Rešetar iz Pitomače, zaposlenicu Centra za kulturu Drago Britvić.

općinsko vijeće 19. sjednica 1 e1574670723167 Custom
foto: pitomaca.hr

Općinski su vijećnici prihvatili i potpisani Sporazum o pripremi, realizaciji i provedbi EU projekta “Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Pitomača”, predložene izmjene općinske odluke o stipendijama kojom se prosjek ocjena koji predstavlja prag za ulazak na listu potencijalnih stipendista podiže sa 4,00 na 4,50 za studente prve, a sa 3,00 na 3,50 za studente viših godina studija, kao i Etički kodeks nositelja političkih dužnosti u Općini Pitomača.

Općinskom načelniku dana je suglasnost za odabir najpovoljnijih ponuditelja za poslove održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima te dio akata vezanih uz rad Knjižnice i čitaonice Pitomača te Dječjeg vrtića Potočnica.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content