Na sjednici Gospodarskog vijeća HGK – Županijske komore Virovitica donesena odluka o dodjeli “Zlatne kune”

U HGK – Županijskoj komori Virovitica danas (ponedjeljak) je održana sjednica Gospodarskog vijeća ŽK Virovitica, koju je otvorio i vodio njen predsjednik, Zlatko Pleša.

Predstavljeno je aktualno stanje gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2018. godini te istaknuto kako su gotovo svi važni ekonomski pokazatelji, poput prihoda, dobiti ili investicija u novu dugotrajnu imovinu, ostvarili znatni rast u odnosu na 2017. godinu.

Ujedno su se svi prisutni članovi Gospodarskog vijeća očitovali o trenutnoj specifičnoj problematici u djelatnostima u kojima su njihove tvrtke te su dali prijedloge za rješenje istih. Županijska komora će o aktualnim problemima u gospodarstvu VPŽ obavijestiti nadležne sektore i službe HGK, u cilju njihovog što bržeg rješavanja.

Na sjednici su članovi Gospodarskog vijeća upoznati s trenutnim stanjem projekta HGK “Digitalna komora” te su pozvani da se registriraju na stranicu Digitalne komore.

Na kraju sjednice, članovi Gospodarskog vijeća donijeli su odluku o dodjeli “Zlatne kune” najuspješnijim tvrtkama Virovitičko-podravske županije za 2018. godinu i to u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki.

Priznanja za najuspješnije tvrtke kao i svake godine, biti će uručena nagrađenima na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća koja će biti organizirana sredinom prosinca.

(HGK-ŽK Virovitica)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content