NAVIJAČI, DOĐITE U “BRLIĆE”! Da li je vrijeme za prvu ovosezonsku pobjedu VIRKA Virovitice u derbiju začelja?

Ovog vikenda igra se 8. kolo 2. hrvatske košarkaške lige Sjever, u kojem će košarkaši VIRKA Virovitice ugostiti varaždinsku Vindiju.

Nakon šest odigranih utakmica (u 2. kolu su bili slobodni), virovitički košarkaši nalaze se na posljednjem, 11. mjestu ligaške ljestvice, a do sada nisu uspjeli upisati niti jednu pobjedu.

Dio loših rezultata, kao što je i sam rekao strateg Dražen Lukša, uz neplanirane ozljede nekoliko ključnih igrača, može se pripisati kasnijem početku priprema nego što je to uobičajeno. Proteklog vikenda VIRKA je stradala u Virju kod domaćeg Podravca 101:77, ali to previše ne čudi, jer Podravac ima jaku momčad koja se trenutno nalazi na samom vrhu 2. lige Sjever.

Ovog vikenda, točnije u subotu, 30. studenoga ekipa trenera Dražena Lukše ima sjajnu priliku za prvu ovosezonsku pobjedu. Pred svojim navijačima dočekuje Vindiju, koja se nalazi na pretposljednjem mjestu s jednom pobjedom i pet poraza.

Virovitički navijači imaju priliku doći u što većem broju i podržati domaće “dečke” na putu prema prvoj pobjedi ove sezone. Iz virovitičkog tabora stigla je i jedna odlična vijest dan prije odigravanja utakmice. U sastav se ponovno vraća Vatroslav Golub, jedan od ponajboljih igrača u redovima virovitičkog košarkaškog drugoligaša.

Susret se igra u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić s početkom u 18 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content