Održana 10. sjednica IO Županijskog nogometnog saveza: I dalje velik broj gledatelja na županijskim travnjacima

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije jučer (petak) je održana 10. sjednica Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza.

U odsutnosti predsjednika Đure Bukvića, sjednicu je vodio njegov zamjenik Željko Stipanić. Povjerenici su podnijeli izvješće o natjecanju u županijskim nogometnim ligama u jesenskom dijelu sezone.

Povjerenik za natjecanje Damir Vargović naglasio je da županijske lige i dalje imaju veliku gledanost. u prosjeku svaku utakmicu gleda više od 100 gledatelja, dok se gledanost u 1. ŽNL penje i do 400 gledatelja.

Kristijan Strusa, povjerenik za suđenje i dalje je potencirao problem nedostatka sudaca, posebno na slatinskom i orahovačkom području, zbog čega je odgođeno jedno kolo 3. ŽNL Istok, koje je naknadno odigrano.

IMG 1966 Custom

Povjerenik za natjecanje mlađih dobnih uzrasta i lige veterana Željko Moslavac, iznio je problem malog broja igrača u mlađim dobnim uzrastima, o čemu će Izvršni odbor pobrinuti računa na idućim sjednicama.

Disciplinski sudac Tihomir Majstorović naglasio je da je broj opomena u okvirima prošlih sezona.

Izvješće o svom radu podnio je i instuktor za mlađe dobne uzraste Krešimir Crvenka. Pohvalio je izuzetnu suradnju sa svim klubovima i trenerima s područja županije, što je rezultiralo većem odazivu na selekcijska okupljanja i boljim rezultatima međužupanijskih selekcija u okviru nogometnog središta Sjever. Crvenka će pokušati u suradnji s ostalim županijskim instruktorima iz Regije Sjever izraditi novi sustav natjecanja u Virovitičko-podravskoj županiji.

IMG 1961 Custom e1575114967354

Na kraju, donesene su odluke o početku prvenstvenih natjecanja u proljetnom dijelu sezone i svih naknada koje klubovi plaćaju savezu u 2020. godini. Odlučeno je da će se izvještajna skupština Županijskog nogometnog saveza održati u ponedjeljak, 2. prosinca u 17 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content