Općina Pitomača dobila kamion za odvoz smeća posredstvom projekta Vatrogasci Virovitičko-podravske županije – pokrajina Tirol

Zahvaljujući uspješnoj suradnji i projektu kojeg provode vatrogasci s područja Virovitičko- podravske županije i županijske vatrogasne zapovjednice Mateje Fras Venus, na područje Virovitičko-podravske županije je stigao kamion za odvoz komunalnog otpada. Vozilo je stiglo uz koordinaciju Tomislava Stokića zapovjednika DVD-a Lipik i koordinatora za donacije Virovitičko – podravskoj županiji iz Tirola Petera Logara.

– Ovakvo vozilo nam je izuzetno potrebno i dobro došlo na našu Županiju, osobito na područje općine Pitomača koja je ostala samo na jednom kamionu. Ovim putem zahvaljujem Tomislavu Stokiću i našem Peteru Logaru te svim svojim vatrogascima što projekti ide u dobrom smjeru i što ćemo puno toga dobrog materijalnog i sustavnog preuzeti od ljudi iz Tirola. Projekt se nastavlja i dalje te će vatrogasci i dalje maksimalno raditi kako bi svi žitelji Virovitičko – podravske županije na neki način osjetili dobrobit ove pomoći – izjavila je županijska vatrogasna zapovjednica. (www.icv.hr, vzvpz)

KAMION 1
Foto: vzvpz

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content