OPĆINA SOPJE U tijeku su radovi na izgradnji staze i platoa kod kuće oproštaja u naselju Grabić

Sredinom prošlog mjeseca završeni su radovi na cijelom krovištu i postavljena je vanjska izolacija te je kuća oproštaja u naselju Grabić ožbukana, pa se odmah krenulo u izgradnju staze i platoa, uz i ispred mrtvačnice. Gradilište je obišao načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

– Kuća oproštaja je stavljena pod krov, postavljena je izolacija i fasada, te su uvedene električne i vodovodne instalacije. Još nam preostaje uređenje unutrašnjosti i nabavka opreme koja je potrebna kako bi kuća oproštaja bila funkcionalna i data mještanima naselja Grabić na korištenje. Sada su u tijeku radovi na stazi uz mrtvačnicu i uz groblje, a izvode se i pripremni radovi za izgradnju platoa ispred mrtvačnice. Zahvalio bih se Mjesnom odboru Grabić i općinskom vijećniku Mirku Jelineku na čiju je inicijativu pokrenut ovaj projekt i, evo, kuća oproštaja je tu – izjavio je općinski načelnik Berislav Androš s kojim smo obišli radove.

IMG 9317Izgradnju kuće oproštaja sufinanciralo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja sa 200.000 kuna, a izvođač radova je Građenje Marković d.o.o. (www.icv.hr, ADF; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content