PAPUKOV VRATAR MEHMEDI U SJAJNOJ FORMI Nakon odlične partije u Cvetkovcu, Orahovčani putuju u Virje

Ovog vikenda igra se 12. kolo 3. HNL Sjever. Orahovački Papuk nakon odlične utakmice proteklog kola, gdje je uzeo bod u Cvetkovcu kod favoriziranog Tehničara, ide na još jedno gostovanje, ovog puta u Virje kod domaćeg Podravca.

Orahovčani sada imaju šest bodova i nalaze se na 10. mjestu ligaške ljestvice. Isti broj bodova ima i Podravina iz Ludbrega, na 11. mjestu, dok posljednji Graničar iz Đurđevca ima samo bod manje, tako da su puleni trenera Stjepana Mađarića i dalje u opasnoj zoni.

Papukov vratar Eljfat Mehmedi u zadnjih nekoliko utakmica brani u sjajnoj formi, pa vjerujemo da će i domaći napadači imati težak posao u svladavanju Papukove obrane.

-Naš vratar je obranio sve što je mogao, donosio je sigurnost našoj obrani u svakom napadu. Uz sve što se tom dečku događalo u protekla tri tjedna i velike tragedije, smrti oca uz kojeg je jako bio vezan, on je pokazao svoj karakter i podredio se momčadi kojoj je bio čvrsti oslonac – osvrnuo se Mađarić nakon prošle utakmice na prvog čuvara Papukove mreže.

Susret u Virju igra se u subotu, 9. studenog u 13.30 sati.

-Samo da budemo kompletni, to je sve što želim i onda sam siguran da možemo puno. S Podravcem možemo igrati, no samo uz pravi pristup kakav je bio onaj u Cvetkovcu. Kao i uvijek, ići ćemo hrabro, sa željom za uzimanjem bodova – utakmicu je najavio trener Papuka Stjepan Mađarić.

(www.icv.hr, vg, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content