POZNATI DETALJI Prometnu nesreću u Virovitici u kojoj je teško ozlijeđen putnik (32) prouzročila pijana vozačica (58)

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer (ponedjeljak) dogodila u Osječkoj ulici u Virovitici. Kako stoji u priopćenju, nesreću je prouzrokovala pijana vozačica, a teško je nastradao putnik iz vozila.

Naime, 58–godišnja vozačica upravljala je teretnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka Osječkom ulicom od pravca Virovitice gdje je uslijed alkoholiziranosti i neprilagođene brzine kretanja vozila vidljivosti i gustoći prometa prednjim desnim dijelom vozila udarila u zadnji dio teretnog automobila virovitičkih oznaka, koji je bio nepropisno parkiran na rubnom dijelu kolnika.

Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila i udara u metalni stup pri čemu je vozilo nastavilo daljnje nekontrolirano kretanje te udarilo u stražnji dio propisno parkiranog osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka. Zatim se odrotiralo i lijevim bočnim dijelom udarilo u betonski stup te se na kraju zaustavilo u putnom jarku.

– Nakon prometne nesreće 58-godišnja vozačica vozila slovenskih nacionalnih oznaka je alkotestirana pri čemu je očitana koncetracija od 1.78 promila, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 32-godišnji putnik u spomenutom vozilu. O događaju izvješteno ODO Virovitica. Slijedi podnošenje kaznene prijave – stoji u policijskom priopćenju. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content