U Virovitici održan seminar na temu izmjena poreznih propisa i pripreme za završni račun

U zajedničkoj organizaciji Udruženja računovođa HGK i Županijske komore Virovitica, a u suradnji s Udruženjem obrtnika Virovitica, u petak, 8. studenoga, ovlašteni porezni savjetnik Ivan Čevizović održao je seminar Izmjene poreznih propisa i pripreme za završni račun.

Seminar je okupio veliki broj zainteresiranih poduzetnika, predstavnika tvrtki i obrta
iz Virovitičko-podravske županije kao i članova Vijeća Udruženja računovođa HGK. Tajnica Udruženja računovođa HGK Karla Milinović je na početku seminara upoznala prisutne sa svrhom i radom Udruženja te uslugama koje HGK nudi svojim članicama s posebnim naglaskom na uslugu besplatnog poreznog savjetovanja.

DSC02773
Foto: HGK ŽK Virovitica

Poduzetnici su mogli saznati sve potrebno o novim načinima obračuna neoporezivih iznosa za obrok radnika, o troškovima smještaja radnika, iznosima dnevnica u tuzemstvu i drugim poreznim aktualnostima kao i o novostima u pripremi završnog računa i prijavi poreza na dobit.

Predsjednik Udruženja računovođa HGK Davor Brkić zahvalio je predavaču Ivanu Čevizoviću na stručno održanom i zanimljivom seminaru koji će pomoći nazočnima u poslovanju njihovih tvrtki. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content