72 SATA BEZ KOMPROMISA Pod krilaticom „Oni su mali, ali su veliki“, održan je nacionalni teambuilding

Gotovo dva mjeseca nakon završetka ovogodišnjeg projekta 72 sata bez kompromisa u kojemu je u deset hrvatskih gradova i jednoj općini sudjelovalo na tisuće volontera, organizacijski timovi okupili su se u Suhopolju kako bi podijelili svoja iskustva.

Mladi koji su organizirali projekt u Dubrovniku, Karlovcu, Osijeku, Splitu, Sinju, Sisku i Zagrebu od 13. do 15. prosinca imali su priliku posjetiti jedinu općinu koja sudjeluje u projektu i tako uživo vidjeti sve plodove volonterskog maratona. Kako to priliči samom projektu, vikend je bio intenzivan i pun sadržaja. Uz osvrt na projekt i planove za budućnost, domaćini su pružili iskustvo slavonske gostoljubivosti – fina domaća hrana, prekrasna priroda i srdačni organizacijski tim iz Suhopolja krasili su nacionalni teambuilding.

IMG 20191214 094242 scaled

Voditelji organizacijskih timova, posjetili su Interpretacijski centar “Kuća Petra Preradovića” i saznali nešto novo i zanimljivo o jednom od najvećih hrvatskih pjesnika, te se okušali u prepoznavanju njegovih stihova. Nakon intelektualne poslastice, uslijedilo je jedinstveno iskustvo. Vježbala se preciznosti, hrabrost i smirenost kroz streljaštvo u suhopoljskoj streljani. Puni novih iskustava, susret su priveli kraju uz igre, smijeh, svetu misu i zajedništvo.

IMG 20191215 WA0008

Iako prostorno mala općina, njena veličina očituje se kroz otvorena srca njenih ljudi i mladih koji su organizirali projekt u svojoj zajednici, u njihovoj otvorenosti, pristupačnosti i požrtvovnosti. (www.icv.hr, lmh)

[g-gallery gid=”570082″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content