ADVENT U ČAČINCIMA Druženje s Djedom Božićnjakom i vilenjacima

U sklopu manifestacije ”Advent u Čačincima” u prelijepom ambijentu, pravoj maloj Božićnoj bajci mjesnog doma u Čačincima, održan je Božićni program za najmlađe. Kuhao se čaj, jele tople lepinje i kokice dok je djecu zabavljao Djed Božićnjak s vilenjacima. Bilo je veselo, bajkovito i zabavno, a poruka kako ovog događaja tako i cijele manifestacije je mir, sreća, dobro i Božić u srcima svih. Manifestaciju organizacijski potpisuju Turistička zajednica općine Čačinci i KUD-Čačinci, a pokrovitelj koji je ovoga puta osigurao poklone djeci je općina Čačinci.

Djed Božićnjak u Čačincima 5– Zamislili smo ovaj događaj kako bi svim mještanima Čačinaca približili one prave vrijednosti Božića kojih je danas sve manje. Bilo je doista prekrasno, svi su se zajedno družili, plesali i pjevali, a veseli Djed Božićnjak oduševio je sve, i male i velike. Organizirali samo darivanje te potom fotografiranje djece, a posebno atraktivan bio je facepainting, oslikavanje lica božićnim motivima za što su zaslužne Ana Krmpotić i Elena Bošnjak. Ovdje priči nije kraj, sličan ovakav program pripremljen je i za nedjelju koja dolazi, 22. prosinca pa tako pozivamo sve mještane Čačinaca i okolice da nam se pridruže – rekla je direktorica Turističkog ureda Čačinci Ana Marunica.

Djed Božićnjak u Čačincima 2Osim novog Božićnog programa, u sklopu Adventa u Čačincima, bit će održano još nekoliko odličnih sadržaja pa će tako 21. prosinca od 9 sati u mjesnom domu biti Božićni sajam, a 26. u 18:00 sati u župnoj će Crkvi Presvetog Trojstva biti održan prepoznatljivi veličanstveni čačinački Božićni koncert s prikazom živih jaslica, a šećer na kraju je veliki doček Nove 2020. Godine u mjesnom domu. (www.icv.hr, vg)

Djed Božićnjak u Čačincima 7

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content