Blagdan Svetog Nikole u Dječjem vrtiću Suncokret Slatina

Blagdan Svetog Nikole jedan je od najradosnijih dana u Dječjem vrtiću Suncokret iz Slatine. Dobri svetac i ove je godine posjetio i darivao djecu, a osim didaktičkih igračaka ugodno ih je iznenadio Zdravoljupcima koje je poklonio svakom polazniku vrtića.

U goste im je došao i jedan anđeo iz DND Mikleuš koji im je oslikao lica za priredbu u OŠ Mikleuš. U vrtić u Slatini stigao je slatinski gradonačelik Denis Ostrošić koji im je poklonio slikovnice.

IMG 6037

– Veliko hvala organizaciji “Hrvati u Irskoj” i Vedranu i Ivani Šoltić te obitelji Mudri, kao i Konzumu d.d. koji su nam donirali Zdravoljupce za svu djecu u vrtiću. Zahvaljujemo se i Gradu Slatini, Općini Mikleuš, Društvu Naša djeca Mikleuš, Sanji Pejić, Branku Cerovskom i vlč. Draganu Hrgiću koji su nam pomogli da ovako radosno obilježimo blagdan Svetog Nikole i da cijeloga dana djeci ne silazi osmijeh s lica – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić, te pozvala sve male Slatinčane da sljedeće subote dođu u vrtić na Božićni program i druženje s Moto Mrazovima. (www.icv.hr, adf; DV Suncokret Slatina)

[g-gallery gid=”567529″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content