Čestit Božić i sretnu novu 2020. godinu želi vam Informativni centar Virovitica

Dragi naši čitatelji, sigurnim koracima idemo prema Božiću i Novoj godini, svima, vjerujemo, posebnom vremenu u godini u kojem, pripremajući se za goste, tražeći poklone, namirnice za trpezu, organizaciju druženja, vjerskih događaja i radujući se susretima, ujedno radimo i svojevrsnu „inventuru“ vlastitog života za ovu godinu. Zacijelo se svatko od nas pita: „Po čemu ću pamtiti ovu, 2019. godinu i što želim u novoj, koja dolazi?“

Ako samo pogledate stranice Virovitičkog lista, možete vidjeti kako je ova godina na izmaku itekako bila ispunjena – bilo je događaja, obljetnica, početaka gradnji i završetaka radova po cijeloj županiji, bilo je novih ideja i predivnih ljudi sa svojim životnim i poslovnim pričama. Bilo je vrijednih škola, udruga, klubova, zajednica, volontera…

Svi su oni punili rubrike i stranice vašeg tjednika i svi su oni neizmjerno važni. Daleko više informacija stiglo je do vas putem našeg portala www.icv.hr i Županijskog radija Virovitice, odnosno putem svih triju naših platformi, kroz koje ste nam kroz svakodnevni ritam poklonili svoje povjerenje, svoju suradnju, svoj angažman i zato vam hvala što ste baš nas odabrali da vaša priča dođe do drugih. Hvala vam što na taj način dajete smisao našem radu.

Osjećamo potrebu u ovo blagdansko vrijeme naglasiti nešto što je također jako bitno. U svijetu u kojem se vijesti izmjenjuju svakih nekoliko minuta, pa jedan događaj „istiskuje“ drugi i uskoro ga u količini medijskog sadržaja „izbriše“ po važnosti, više no ikad potrebno nam je zadržati neke druge, veće vrijednosti, one koje ne prolaze izmjenom kalendara ili prelaskom prsta po ekranu pametnog telefona.

Govorimo o svijetu u kojem materijal nije od opeke, nego od lijepih riječi i od djela koja nabolje mijenjaju tuđe živote i ostavljaju neizbrisiv trag u svakome. Taj svijet smo mi sami, jedni drugima, svojim obiteljima, svojim prijateljima, kolegama, suradnicima.

Da u svim nadolazećim danima svi budemo graditelji jednog boljeg svijeta, s vrijednostima koje ne mijenjaju sjaj, ma koliko vremena prošlo, i da jedni s drugima stvaramo nove, lijepe uspomene, vama, dragi čitatelji, suradnici i prijatelji, s najljepšim željama za Božić i novu 2020. godinu želi vaš ICV.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content