FOTO I VIDEO Predblagdansko druženje članova i djelatnika Udruge osoba s invaliditetom Slatina

Udruga osoba s invaliditetom Slatina jučer (utorak) je predavanjem, blagdanskim programom i domjenkom zaključila još jednu uspješnu godinu.

Predavanje “Sudjelovanje osoba s invaliditetom u prometu”, za članove Udruge osoba s invaliditetom Slatina, održao je policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa u Policijskoj postaji Slatina Kristijan Dlab.

IMG 1608 Custom

– U Udruzi osoba s invaliditetom Slatina održao sam predavanje svim članovima Udruge, znači osobama s invaliditetom. Cilj predavanja je bio povećanje svijesti i upućivanje u sigurno i pravilno sudjelovanje u prometu. Teme predavanja bile su sudjelovanje invalida u svojstvu pješaka u prometu i prijevoz osoba s invaliditetom u vozilima, zatim problematika korištenja parkirnih mjesta koja su rezervirana za vozila osoba s invaliditetom, te jedan aktualni sat na kojemu su članovi Udruge iznosili svoje probleme, prijedloge i slično – istaknuo je Kristijan Dlab.

Predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Dijana Zelenka objasnila je što su to članovi Udruge pripremili nazočnima, među kojima su bili i njihovi roditelji te skrbnici.

– Naša Udruga danas po prvi put na ovaj način je obilježila predblagdanske dane tako da smo se družili i mi djelatnici i članovi. Članovi su pripremili božićnu predstavu s kojom su željeli iznenaditi djelatnike i zahvaliti im za njihov rad i zalaganje, a djelatnici su pripremili božićni domjenak za članove – rekla je Dijana Zelenka te dodala kako je Udruga osoba s invaliditetom Slatine prerasla u jedan veliki kolektiv sa više od 60 zaposlenika.

Na domjenku su, osim članova i djelatnika UOIS, bili i roditelji te skrbnici, kao i svi ljudi dobre volje.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”570251″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content