FOTO Lavice uspješno parirale Podravki Vegeti četrdeset minuta, na kraju uvjerljiva pobjeda Koprivničanki 46:25

blank

Rukometašice 1234 Virovitice odigrale su odgođenu utakmicu 9. kola 1. lige s koprivničkom Podravkom Vegetom.

Lavice su u susret ušle s vidljivim respektom prema suparnicama, koje su do jučer mogle gledati samo na TV ekranima. Ruke su bile prekratke, šut preslab, ali su unatoč tome povele 1:0 i prvih nekoliko minuta bile u egalu.

Iskusne gošće su ubrzo iskoristile tu impresioniranost i napravile razliku od sedam zgoditaka. Lavice se bude i počinju uspješno parirati iskusnijim gostujućim igračicama. Prednost Podravkašica se smanjuje i minutu prije odlaska na odmor ona iznosi samo tri pogotka (17:20). Domaće rukometašice su odigrale odličnih dvadesetak minuta. To je još jedna potvrda da posljednji rezultati nisu slučajnost. Na odmor se odlazi s pet pogodaka prednosti za Podravku Vegetu (17:22).

MG 4344

U drugom dijelu prvi desetak minuta Lavice pušu gošćama za vratom, a zatim domaći trener Vladimir Gašaparac uvodi mlađe igračice, što se u konačnici osjetilo na rezultatu. Mlađe igračice su također pokazale da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati. Višestruke prvakinje Hrvatske pobijedile su 46:25.

Igra Virovitičanki budi nadu u uspješan nastavak ligaške sezone, jer ukoliko nastave igrati kao s Podravkom Vegetom opstanak u ligi ne bi trebao biti neostvariv cilj. Više od 500 gledatelja moglo je vidjeti zanimljivu utakmicu u kojoj su i domaće igračice imale odličnih poteza.

Već u subotu, 7. prosinca u 20 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igra se susret 11. kola prve lige sa Zrinskim iz Čakovca, protivnikom koji nije “bauk” i iz tog susreta treba upisati dva boda.

MG 4273

1234 VIROVITICA: Marija Devald (3+0), Iva Biuk (7+2), Maja Mlinarić 7 (3), Lukrecia Veršec 1, Lea Zupčić 1, Nadia Dujmović, Helena Lukačević, Tamara Hudoletnjak 8, Marija Medved, Ana Blažev, Elena Bardić, Nika Deskar 3, Ivana Kirin 1, Andrijana Miklić, Laura Oršulić i Tena Mioč Cabadaj 4. Trener: Vladimir Gašparac.

Sedmerci: 6 (3)

Isključenja:

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”566518″]