FOTO Na malonogometnom turniru u Špišić Bukovici Mr. Jack uvjerljiv protiv Dream teama, Meteor razmontirao Suhopolje

Bliži se završetak natjecanja po grupama na zimskom malonogometnom turniru u Špišić Bukovici, pa su susreti sve neizvjesniji, jer su još brojne ekipe u igri za ulazak u drugi krug.

U prvoj utakmici subotnjeg programa jedan od favorita Mr. Jack je bio uvjerljiv u srazu s Dream teamom. Craft beer Pitko i Proxima herbs su odigrali utakmicu “četiri na četiri”, jer je u oba sastava nedostajao po jedan igrač za punu postavu. Uvjerljiviji je bio Proxima herbs. Momčad Pitomače sastavljena od mladih igrača očitala je lekciju malog nogometa “pekarima” iz Gradine uvjerljivo ih pobijedivši.

IMG 5670 Custom

U direktnom okršaju za ulazak u drugi krug, suhopoljski juniori bez svog stratega Ante Slavića nisu pokazali dosadašnje igre, a bili su i previše nervozni te su uvjerljivo poraženi protiv Meteora i praktički ispali iz daljnjeg natjecanja. Novom pobjedom Caffe bar Trenk je izborio plasman u drugi krug natjecanja. Caffe bar Lav je s dosta muke došao do pobjede nad Gracijom. Mladići iz Gracije do posljednje minute su bili blizu remija.

IMG 5699 Custom

U nedjelju, 29. prosinca na zimskom malonogometnom turniru, koji se u organizaciji Nogometnog kluba “Graničar Bušetina” igra u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici, od 14 do 18 sati igraju se utakmice u konkurenciji pionira U-11. U seniorskoj konkurenciji igraju se posljednje utakmice po skupinama.

IMG 5686 Custom

Nedjelja, 29. prosinca:

18.00 TITRO – TOPNICI
18.40 CAFFE BAR TRENK – CAFFE BAR LAV
19.20 ĐAVO TAPU – VODOTERM & OPG NEMČEC
20.00 MR. JACK – PITON
20.40 DREAM TEAM – PROXIMA HERBS

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”572719″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content