FOTO Najmlađi Virovitičani točno u podne dočekali Novu 2020. godinu

I ove godine Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitice u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” za najmlađe sugrađane organizirali su zabavno osmišljen Dječji doček Nove godine.

Veselu atmosferu dočeka Nove godine upotpunio je dječji zbor glazbene igraonice Glazbene škole „Jan Vlašimsky“ koji su na čelu sa svojim voditeljicama Anom Filipović i Dijanom Sulimanac otpjevali dvije pjesme. Najmlađi Virovitičani hladne su ručice zagrijali veselim dječjim igrama kao što su ples sa stolicama, skakanje s balonima, limbo, nošenje kugla na kuhačama i ples s balonima. Svi pobjednici dječjih igra nagrađeni su prigodnim poklonima.
Hladan zimski dan zagrijao je ples KUC-a Pitomača. Odličnim koreografijama KUC Pitomača se po prvi puta predstavio virovitičkoj publici na „Adventu u Palači“. Staru 2019. godinu gromoglasnom glazbom ispratila je Gradska glazba Virovitica te Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica koje su unatoč hladnom danu pokazale sve čari mažoret plesa. Atmosferu je svojim umijećem vođenja začinio glumac Kazališta Virovitica, Goran Koši koji je veselim šalama neprestano nasmijavao publiku.

IMG 20191231 120244Odbrojavale su se minute do „male“ Nove godine pa je točno u podne gradonačelnik Ivica Kirin, pucanjem balona označio Novu, 2020. godinu. Uslijedio je besplatan dječji šampanjac, glazba i ples. Posjetitelji su uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi u turističkim drvenim kućicama te su se počastili kuhanim vinom, kobasicama, germknedlama, fritulama i drugim delicijama.

Zajedno s mališanima, Novu godinu dočekali su i zamjenici gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i Damir Marenić te Alen Bjelica, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice. (www.icv.hr, lmh, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”573067″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content