FOTO Naturavita, Caffe & Night bar Mr. Jack, Piccolo Mondo Agencija Pintarić i Pekare i trgovine Dergez u polufinalu “Nikole Nemčevića”

U četvrtzavršnici malonogometnog turnira “Nikola Nemčević” u Pitomači odigrane su izuzetno napete i uzbudljive utakmice.

U prvom susretu branitelj naslova Naturavita pobijedila je Dugu I rezultatom 3:1.

U drugom susretu virovitički Caffe & Night bar Mr. Jack poveo je 2:0. MNK Grubišno Polje je uspio poravnati na 2:2. Nekoliko minuta prije kraja Jack ponovno vodi 3:2, ali su malonogometaši iz Grubišnog Polja do kraja uspjeli izjednačiti na 3:3. Prišlo se izvođenju šesteraca, u čemu je virovitička ekipa bila bolja i prošla u polufinale.

IMG 5804

Duga II u trećoj utakmici dva puta je vodila 1:0 i 2:1, ali su zbog niza promašaja kažnjeni. Pekare i trgovine Dergez su uspjele dva puta izjednačiti i na kraju doći do prolaska u polufinale nakon izvođenja šesteraca.

Prvi dio posljednje utakmice dana između Piccolo Mondo Agencije Pintarić i Caffe bara Art Bul@ Caffe bara Titro završio je bez zgoditaka. Na početku nastavka Piccolo Mondo Agencija Pintarić je povela 2:0. Caffe bar Art Bul@ Caffe bar Titro je uspio smanjiti na 2:1. Do kraja utakmice nastavila se borba za svaku loptu. Obje momčadi su imale niz prilika, ali se rezultat nije promijenio.

IMG 5739

Rezultati:

Naturavita – Duga I 3:1
Caffe & Night bar Mr. Jack – MNK Grubišno Polje 3:3 – penali 3:2
Pekare i trgovine Dergez – Duga II 2:2 – penali 3:2
Piccolo Mondo Agencija Pintarić – Caffe bar Art Bul@ Caffe bar Titro 2:1

Raspored završnice u četvrtak, 26. prosinca:

17.00 Caffe & Night bar Mr. Jack – Pekare i trgovine Dergez
17.45 Naturavita – Piccolo Mondo Agencija Pintarić
18.30 Revijalna utakmica
19.15 Utakmica za treće mjesto
20.00 Finale

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković i M. Šolc)

[g-gallery gid=”571973″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content