FOTO Treći dan malonogometnog turnira u Špišić Bukovici: U utakmici večeri, Hudoletnjak sjajnim zgoditkom za preokret ICV-a protiv Caffe bara Lav

- PROMO -

Trećeg dana Zimskog malonogometnog turnira, koji se u organizaciji Nogometnog kluba “Graničar Bušetina” odigrava u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici bilo je nekoliko neizvjesnih utakmica.

Meteor je pregazio Pitomaču s visokih 11:0. Nešto lakše su prošli nogometaši Meta-plasta, koji su neočekivano izgubili 6:1 od Gracije. Suhopolje je nadjačalo Pekaru Klas iz Gradine 5:2, dok je Mr. Jack bio bolji od Proxima Herbsa 4:2.

Đavo Tapu je rezultatom 2:1 bio uspješniji od Titre. Dream Team i Craft beer Pitko su odigrali bez pobjednika 2:2. U izvođenju šesteraca uspješniji su bili igrači Dream Teama.

U posljednjoj utakmici večeri Caffe bar Lav poveo je protiv ekipe ICV-a pravim projektilom Ivana Topića. Rezultat je poravnao Angelo Bernardo Radović, dok je pobjedu ICV-u, koji je jučer igrao predvođen sjajnim Nebojšom Karamarkovićem donio odličnim pogotkom Toni Hudoletnjak. Obje momčadi su imale još niz prilika te je rezultat mogao biti i drugačiji.

IMG 5226 Custom

Turnir se nastavlja u petak, 27. prosinca.

Rezultati – ponedjeljak, 23. prosinca:

METEOR – PITOMAČA 11:0
DREAM TEAM – CRAFT BEER PITKO 2:2 – 3:2 nakon penala
PEKARA KLAS GRADINA – SUHOPOLJE 2:5
PROXIMA HERBS – CAFFE & NIGHT BAR MR. JACK 2:4
META PLAST – GRACIA 1:6
TITRO – ĐAVO TAPU 1:2
CAFFE BAR LAV – ICV PORTAL, RADIO, NOVINE 1:2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”572173″]

Povezane vijesti

Skip to content